Süleyman Caner'den Kapuz Plajı açıklaması..... paylaşan: pusula67televizyonu

Milli Emlak Müdürlüğü'nün Zonguldak Belediyesi'ne Kapuz Plajını boşaltmasını istemesinin ardından Zonguldakspor yönetiminin Plaja talip olmasının ardından Vali Ali Kaban Plajı Zonguldakspor'a vereceğini açıklamıştı. Dün Vali Ali Kaban'ın makamında Zonguldaspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetiminin yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir bir araya gelmiş, 1,5 saat süren görüşmenin ardından anlaşmaya varmışlardı. Zonguldakspor Plaj giriş ücretlerinin yanı sıra otopark ve şezlong gelirlerini alacaktı, diğer gelirler de Zonguldak Belediyesi'ne kalacaktı. Vali Ali Kaban huzurunda Caner ve Akdemir el sıkışmış, taraflar güler yüzle ayrılmıştı.

SICAK GELİŞMELER YAŞANMIŞTI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir CHP Grup Toplantısına katıldı. Toplantıda beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Akdemir'e Belediye Meclis Üyeleri Plaj gelirlerinin bir kısmının Zonguldakspor'a verilmesi konusundaki anlaşmasına tepki gösterdikleri öğrenildi. Bu tepki karşısında çaresiz kalan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldakspor Kulübü yöneticileri ile temasa geçti.

VALİ KABAN BAŞKANLARI MAKAMINDA TEKRAR KABUL ETTİ

Vali Ali Kaban, yaşanan kriz üzerine Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'i tekrar makamında kabul etti. Başkan Akdemir, önceki toplantıda kabul edilen plaj giriş ücreti, şezlong, şemsiye ve otopark gelirlerinin Zonguldakspor'a verilmesine Belediye Meclis Üyeleri'nden gelen tepkiler nedeniyle karşı olduklarını ve bunu kabul edemeyeceklerini söyledi.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Başkan Akdemir ve Başkan Caner arasında Kapuz Plajı konusunda anlaşma sağlanamazken, taraflar birbirine rest çekti. Başkan Süleyman Caner, "Bundan sonra Zonguldak Belediyesi'nin hiç bir desteğini kabul etmem. Ben bu kulübü su satar, simit satar yine de ayakta tutmaya çalışırım. Sayın Valimiz'den Allah Razı olsun. ÖNce Allah sonra Valimiz ve taraftarımız yanımızda" dedi. Zonguldakspor'un bir gelir kapısı olacağını ancak bunun da engellendiğini belirten Caner, göz yaşlarına hakim olamadı. Başka Akdemir ile aralarında tartışma yaşandı.

BAŞKAN CANER YENİDEN MAKAM ÇAĞRILDI

Başkanların Valilikten tartışmalı bir şekilde ayrılmasının ardından Zonguldak Belediye BAşkanı Muharrem Akdemir, Belediye Meclisi Toplantısı için belediyeye hareket etti. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Kaban tarafından tekrar makama çağrıldı.

CANER ÜZGÜN AYRILDI

Vali Ali Kaban, Caner'i makamında teselli ederken, pes etmemesi gerektiğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Caner'in ve Zonguldakspor'un yanında olacağını söylediği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi