Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor rakibi Bayatspor'a 1-0 mağlup oldu.

Erdemir Sahasında oynanan karşılaşmanın 45+2.ci dakikasında Zonguldak Ereğli Spor'un defans hatasını iyi değerlendiren Bayatsporlu Oktay kaleciyi de çalımlayarak skoru 1-0 yaptı. İlk yarı aynı skor ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Zonguldak Ereğli Spor rakip kalede baskıyı arttırmış olsa da istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşma 1-0 Bayatspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Alınan sonucun ardından Zonguldak Ereğli Spor 9 puanda kalırken Bayatspor'da puanını 9 yaptı.

Maç sonunda konuşan Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman "Ben maçtan çok Bayatspor Başkanı Recep Civelek'in maça niçin biber gazı ile geldiğini merak ediyorum. Bizim maçlarımız kavgalı gürültülü olmaz. ZES olarak hangi maçımız biz kaynaklı karışmıştır. Başkan hangi düşünce ile cebinde biber gazı ile maça geldi onu hala anlayabilmiş değilim. Bu tavır hangi kulüp başkanına yakışır söylermisiniz. Ben yorumu spor kamuoyuna bırakıyorum. Biber gazı her şeyden önce sivil bir vatandaşın kullanımına açık bir aletmidir? Bize biber gazı sıkmak nedir? Kulüp Başkanı Kulüp Başkanına biber gazı sıkıyor. Taraftar ile yaşanan arbedede biz ayırmaya çalışırken kendileri ile alakası olmadığı halde başkan gelip biber gazı sıkıyor. Bizler kulüpler olarak spora ve sporcuya yakışan davranışları öğretmek gayesinde olan takımlar isek başkanın bu tutumu neye işarettir? Daha fazla konuşup kimseyi kırmak, üzmek istemiyorum. Ama sabrımızda bir yere kadar. Kimse bizi sabrımız ile sınamaya kalkmasın"

Editör: Pusula Gazetesi