Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti'li ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, İdlib'de yaşanan saldırıda yaralanan Uzman Çavuşlar Adnan Ersoy ve Ercan Kurt'u baba ocaklarında ziyaret ederek moral verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı ardından Yazıcılar Köyü'ne, geçmiş olsun ziyareti yapıldı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık ile birlikte AK Parti'li, CHP'li Belediye Meclis üyeleri, İdlib'de yaşanan saldırıda yaralanan Uzman Çavuşlar Adnan Ersoy ve Ercan Kurt'u ziyaret ettiler. Başkan Posbıyık, gazilere ve ailelerine 'geçmiş olsun' dedi; Ereğli halkının selam ve sevgilerini iletti.

SİZLER BİZİM GURURUMUZSUNUZ

Posbıyık, ülkenin birlik ve beraberliği için şehit ve gazilere minnet duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bütün Meclis üyelerimiz ile birlikte ziyarete geldik. Sizler bizim gururumuzsunuz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Siz gazilerimize sağlıklar diliyoruz. Sizler bizim için, ülkenin geleceği için ülkenin bütünlüğü, mutlu olması için canınızı ortaya koyuyorsunuz. Bizim için çok değerlisiniz. Allah uzun ömür versin sizlere. Sizi yetiştiren ailelere de saygılarımı sunuyorum. Böyle ülkesini seven kahraman evlat yetiştirdiği için hepsinden Allah razı olsun."

GÖNÜL KAPILARIMIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Posbıyık yaralı askerleri iyileştiklerinde belediyeye davet etti. "Size her zaman kapımız açık. Her türlü desteğe hazırız. Siz bizim herşeyimizsiniz. Bu ülke için canını vermeye hazır evlatlarımıza gönül kapılarımız her zaman açık" dedi.