Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Aldemir'in kendisine ithafen 'Heyecanını başka yerde kullansın' açıklamasını değerlendiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "Basın açıklamamızdan sonra Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, şahsıma ithafen enerjisini başka yerde harcasın ifadesini kullandı.

Biz bu görevlere heyecanımızı başka yerlerde değil, Zonguldak işin kullanmak amacıyla getirildik. Başkanımız sanıyorum okuduğunu da anlamıyor. Heykelin güzelliği noktasında eleştiride bulunmadık, gerekliliğini eleştirdik, kavşağın gecikmesini eleştirdik. Heykelin maliyetini gala açıklayamadılar, bir fatıra gösteremediler. 250 bin TL denişiyor ancak sadece heykelin maliyetinden bahsediliyor. Proje sahinine de para verildiği söyleniyor. Hepsi iddia üzerinedir.

Sayın Akdemir, heyecanınız barsa eğer bunu siz de Zonguldak için kullanın. Biz büyüklerimize asla saygısızlık yapmayız. Tavsiyemiz varsa heyecanı ve tecrübesini Zonguldak için kullanmasıdır. Biz elimizden geleni Zonguldak için yaptık ve yapmaya hazırız. Kapımız fa Zonguldak'a hizmet için her zaman açıktır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi