Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yönetim, teknik heyet ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi.

Ligin ilk haftasında Cumartesi günü deplasmanda 14.00'da Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor'da camia kenetlendi, futbolcular şampiyonluk sözü verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık konuşmasında şunları söyledi: "Bölgesel Amatör Ligde yeni sezon hafta sonu başlıyor. Kdz. Ereğli Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarımızla bir araya geldik. Sporseverlerin, taraftarlarımızın özlediği başarıyı yaşatmak için bu sene her zamankinden daha çok iddialıyız. Ereğli halkına profesyonel bir takım kazandırmak istiyoruz. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.

Kulübün adı, Kdz. Ereğli Belediyespor olabilir ancak; bu kulüp tüm Ereğli halkının kulübü. Herkesin sahip çıkmasını bekliyorum.

Yeni sezonda başarılı olacağımıza belirlediğimiz hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni sezon hayırlı olsun. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum"