Zonguldak'ın Devrek ilçesinin AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin, belediyede çalışan bir işçinin pompalı tüfekle saldırısına uğradığı iddia edildi. Kendisine yönelik bir saldırı girşimi olmadığını belirten Başkan Mustafa Semerci, "Recai bey belediyemizin işçisidir. Kendisiyle konuşmamız oldu. Pompalı, tüfek veya herhangi bir saldırı girişimi olmadı. Hakkında bir disiplin soruşturması olduğu doğrudur ancak kesinlikle bir saldırı girişimi tarafıma olmamıştır" dedi.

Başkan Mustafa Semerci ile aralarında tartışma olduğunu ancak kendisinin veya başka birisinin Başkan Semerci'ye kesinlikle saldırı girişiminin olmadığını belirten Recai K., "22 yıldır bu belediyede ekmek yiyorum. Sayın Başkanımızla evlerimiz yakın. Bir tartışmamız oldu, ancak kesinlikle saldırı girişimi olmamıştır. Bu iddialar Başkan Mustafa Semerci'yi yıpratmak için ortaya atılmış olan iddialardır. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

OLAY NEYDİ?

İddiaya göre; belediyede odacı olarak görev yapan Recai K., Başkan Mustafa Semerci tarafından taşeron şirkete geçirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine verildi. Başkan Semerci ile evinin önünde karşılaşan Recai K., Başkan Semerci ile tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Eve koşan ve pompalı tüfeği alan Recai K., Başkan Semerci'yi vurmak istedi. Tüfeği Başkan Semerci'ye doğrulttuğu esnada Başkan'ın makam şoförü Recai K.'nın elindeki tüfeği müdahale ederek aldı. Başkan Semerci'nin olaydan yara almadan kurtulduğu ileri sürülmüştü.

Editör: Pusula Gazetesi