Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu'ya deniz uçağını kazandırmak, ulaşım sorununu çözmek ve turizmi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyorlar. Başkanlar Yılmaz ve Özdemir, deniz uçağıyla ilgili Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç'ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Yılmaz, Ankara'daki toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kozlu'muza deniz uçağını kazandırmak, gurbetçilerimizin ulaşım sorununu çözmek ve şirin ilçemizi turizme açmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Sayın Okay Kılıç ile deniz uçağı platformu ve gemi yüzer iskelesini hayata geçirme konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Müdürümüze yakın ilgi ve alakaları ve vermiş olduğu bilgiler için çok teşekkür ederiz" dedi.

İLBANK'TAN MÜJDE...

Başkan Kerim Yılmaz, Ankara'da ziyaretleri kapsamında İlbank Yatırım Geliştirme Daire Başkanlığı'ndan Kozlu için müjdeler aldı.

Başkan Yılmaz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Kozlu'da yapımı devam eden çalışmalarımız ve yapacağımız çalışmalar için Ankara'da İlbank Yatırım Geliştirme Daire Başkanı ile görüştük. Görüşmemiz Kozlu'muz için olumlu geçti. İlbank Yatırım Geliştirme Daire Başkanına iki adet başvurumuzun havalesini yaptırdık. Merdiven ve duvar işleri ile korkuluk yapım işleri ihale dosyaları için kredilendirme onayına sunuldu. Kozlu'muza hayırlı olsun" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi