Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, devam eden projeler ve ilçe genelinde gerçekleşmesi gereken çalışmalar ile ilgili daire müdürleriyle toplantı yaptı.
Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk'in de katıldığı toplantıda, aciliyet gerektiren konular başta olmak üzere, ilçe genelindeki sorunlar masaya yatırıldı ve kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sözlerinin başında bayramda özverili çalışmalarından ötürü tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Toplantıda, ilçede ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalar ve projeler değerlendirilirken bir takımda hizmetler planlamaya alındı. Toplantıda söz alan daire müdürleri mevcut çalışmalar hakkındaki son durumları Başkan Yemenici'ye aktardı.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Yemenici "Daire müdürlerimizle bir araya gelerek yapmış olduğumuz, şuan devam eden ve ileri ki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımızla ilgili olarak kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Akçakoca'mıza kazandıracağımız ve çalışmaları devam eden yeni projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk, bazı planlamalar yaptık. Durmadan dinlenmeden büyük özveriyle kentimize ve hemşerilerimize hizmet etme gayretinde olan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi