Corona Virüs dünyada hızla yayılmaya devam ederken yetkililer gerekli tedbiri alarak Türkiye'de virüsün etkisini azaltmak için gerekli tedbirleri alıyor. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya yaptığı açıklamasında 65 yaş üstü eski hakem, gözlemci ve dernek üyelerine sahip çıkacaklarını belirtti.

Kaya, İçişleri Bakanlığının 65 yaş üstü vatandaşlarının sokağa çıkma yasağını başlatmasının ardından eski hakem, gözlemci ve dernek üyelerinin sorunlarının hiç birşey talep etmeden çözüleceğini söyledi.

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, yaptığı açıklamasında şunları söyledi: ''Kovid-19 Virüsü kapsamında 65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarına getirilen kısıtlama nedeniyle İllimizdeki eski Hocalarımızın, üyelerimizin kişisel ihtiyaçlarının giderilmesi için TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetimi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Camiamızın tüm duayenlerine ulaşabilmemiz için aklınıza gelen Hocalarımızın İsimlerini ve Telefon numaralarını, Yönetim Kurulu Bşk. Ümit Kaya'ya Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Özdemir'e, Deniz Kardaş'a, Murat Kaskun'a, Burhan Orhan'a bildirmeniz rica olunur''