Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı için yapılan temayülde, Belediye Meclis Üyelerine 'Yaşar Gök'ün adını yazın' talimatı verdiği ortaya çıktı.

Ömer Selim Alan'ın, Belediye Meclis Üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu temayülden Yaşar Gök'ün çıkması için büyük çaba göstermesi parti içinde krize neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Yaşar Gök'ün, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a "Ben Merkez İlçe Başkanı olmak istiyorum" dediği, Alan'ın buna karşı çıkması üzerine tartışma yaşandığı iddia edildi.

Yaşar Gök'ün, Ömer Selim Alan'a 'çok özel' şeyler söyleyerek sıkıntıya soktuğu, Alan'ın bu nedende temayülde Gök'ün seçilmesi için çalıştığı öğrenildi.

Belediye Meclis Üyelerinin, temayül için destek isteyenlere "Ömer Selim Alan ne derse o olur" dediği biliniyordu.

Bilindiği gibi Yaşar Gök her yerde "Ömer Selim Alan'ı ben belediye başkanı yaptım. Onu Erkan Kandemir'e ben getirdim" diyordu.

Ömer Selim Alan'ın bu hareket karşılığında Yaşar Gök'ü Merkez İlçe Başkanı yapmaya çalıştığı belirtiliyor.

Ancak, Yaşar Gök'ün borcunu ödemek için hazırladığı sahte senetler elden ele dolaşıyor. Pusula, Ak Parti Genel Merkezi ve adli makamlar tarafından istenmesi halinde sahte senetleri paylaşmaya hazır olduğunu buradan açıklıyor.