Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş belde halkı için bir hayalini daha gerçekleştirdi. Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor'un da onursal başkanı olan Satılmış Gebeş, belde halkanın akşam saatlerinde de yürüyüş yapabilmelerinin yanı sıra takımın da akşam idmanları yapabilmesi için Çaydeğirmeni Statı'na aydınlatma sistemi yaptırdı. Başkan Gebeş iftar sonrasında aydınlatması biten sahada ilk yürüyüşünü de gerçekleştirdi.

"HER İMKANI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Çaydeğirmeni Stadı'nın aydınlatılması konusunda Çaydeğirmeni Belediyesi'nin yapmış olduğu açıklama şöyle: "Aydınlatmasını geçtiğimiz aylarda tamamladığımız ve Çaydeğirmenili vatandaşlarımıza akşamda hizmet verecek olan stadyumumuzda belediye başkanımız ilk yürüyüşünü gerçekleştirdi. Belde halkımızın ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor yapmalarına katkı sağlamak için her türlü imkanı sağlamaya gayret ediyoruz"

GEBEŞ: "ŞÜKERLER OLSUN"

Işıklandırılmış Statta akşam ilk yürüyüşünü yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise duygularını şu şekilde dile getirdi: "Aydınlatmasını yaptırmış olduğumuz Çaydeğirmeni futbol sahamızda yürüyüş zamanı. Şükürler olsun. Sahamızın aydınlatmasını da yaptırmak nasip oldu"