Devrek Belediyesi tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu'nda eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Devrek MYO'nun bahçesinde düzenlenen kahvaltıya; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Devrek MYO Derneği Başkanı Ahmet Akdemir, Devrek Kent Konseyi Başkanı Av. Erdoğan Akçabelen, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEMERCİ'YE YAKIN İLGİ

Kahvaltı programı öncesi öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Semerci, öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi. İlçede öğrencilerin en büyük sorunları olan barınma ve ulaşım sorunları hakkında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Semerci, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye yakın ilgi gösteren öğrenciler de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Kaynaşma kahvaltısında bir konuşma yapan Başkan Semerci, "Belediye olarak, siz sevgili çocuklarımızla birlikte tanışma ve kaynaşma içerikli kahvaltı yapmayı planladık. Gurbette ilçemizde okulunuzu bitirinceye kadar misafirimizsiniz. Devrek'ten iyi anılarla ayrılmanız en büyük arzum. Yüksekokulumuzun barınma ve yol sorunu var. 300 kişilik KYK yurdu bir ay içinde açılacak. Devrek Irmağımızda taşkın koruma ile ilgili yatırım yapılıyor. Bittiğinde ırmak boyunca yol yapacağız. Güvenli bir şekilde önümüzdeki yıl yeni yoldan ilçe merkezimize ulaşacaksınız. Dünya büyük bir değişim içerisinde ve herkes arayış içerisinde. Her türlü arayışın nitelikli insan ile olacağını hepimiz biliyoruz. Nitelikli insan gücü her alanda kaliteyi getirir. Bu nedenle de eğitim kurumlarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Öğretim üyelerimiz bu kurumların temel taşlarıdır. Deneyimli kişilikleri ile sadece öğreten değil, her zaman öğrenmeyi kendilerine ilke edinen öğretim üyelerimizin, aynı şekilde öğrenci yetiştireceklerinden şüphem yok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretim kurumlarımıza verdiğimiz destekler devam edecek. Kıymetli öğrencilerimiz, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir dönem geçirmenizi diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi