10-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Muaythai Fedarasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Muaythai (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) faaliyet programlarında da bulunan Uluslararası Antalya Muaytai Açık Kupası müsabakaları Antalya'da yapıldı.
Müsabakalarda Zonguldak'ı temsilen mücadele eden Sude Nur Basancı ikincilik başarısı elde etti. eden Emirhan Erikoğlu ise üçüncü olarak Zonguldak'a bronz madalya ile döndü. Antalya'da 11 ülkeden 950 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Uluslararası Antalya Muaytai Açık Kupası'nda Zonguldak adına mücadele eden Sude Nur Basancı'nın ve Emirhan Erikoğlu'nun başarısı Çeydeğirmeni'ne ve Zonguldak'a büyük sevinç yaşattı. Sporcuların Zonguldak'a dönmesinin ardından Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, sporcuları tebrik etti.
SATILMIŞ GEBEŞ'TEN KUTLAMA GELDİ
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; "Şampiyonada madalyalar alarak bizleri en güzel şekilde temsil eden sporcularımıza ve onları şampiyonaya hazırlayan Cemal Hocamıza teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum."dedi.

Editör: Pusula Gazetesi