Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin için başsağlığı mesajları yayımlandı.

Mesajlar şöyle:

SEMERCİ: "KOZLU HALKINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM"

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kozlu Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Ertan Şahin kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli Başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına, Kozlu Belediyesi çalışanlarına ve Kozlu halkına baş sağlığı ve sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

ALEMDAR: "ALLAH RAHMET ETSİN, MEKANI CENNET OLSUN"

Zonguldak Belediye Meclisi'nin MHP'li Üyesi Salih Alemdar, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Tanıdık bir sima, arkadaşımız, selam verip selamını aldığımız genç bir siyasetçi, uzun yıllar Kozlu Belediyesi'nde mühendis olarak çalışıp 30 Mart 2014 tarihinde Kozlu Belediye Başkanı olan Ertan Şahin'in aniden ölümüne üzüldüm. Cenab-ı Allah'ın takdirine diyecek bir şeyimiz yoktur. Ailesine, çocuklarına ve yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Ayrıca mesai arkadaşlarına, Kozlu Belediye Meclis üyelerine, tüm belediye çalışanlarına, Kozlu halkına ve siyaset yaptığı AKP'ye de baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun" dedi.

TOPALOĞLU: "KOZLU HALKININ VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Zonguldak İl Sözcüsü Ali Topaloğlu, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'in vefat haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Beyefendi kişiliği çalışkanlığı ile bilinen, genç yaşta aramızdan ayrılan Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'e, rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Kozlu Belediyesi çalışanlarına ve Kozlu halkına başsağlığı dileriz" dedi.

GMİS: "ŞAHİN'İ KAYBETMİŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ"

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başsağlığı mesajı şöyle:

"Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'in vefatından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz. Değerli Belediye Başkanımız Şahin, Kozlu'daki eserleri ve hizmetleriyle daima anılacaktır. Genç yaşta, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Sayın Ertan Şahin'e Allah'tan rahmet dileriz. Mekanı Cennet olsun. Başta ailesi ve Kozlu halkı olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz."

ŞİRİN: "SENİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ"

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak Ankara'da tedavi görmekte olan Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rahat uyuyun Değerli Başkanım... Engelli camiasına yapmış olduğunuz hizmetleri tüm engelliler adına her zaman anarak yaşatacağımızı özellikle belirtiyoruz. Şahsım, Yönetim Kurulum ve tüm engelliler adına kıymetli Başkanımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, tüm Kozlu ve Zonguldak halkına baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Seni hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi