Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinin Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün oğlu Hakan Öztürk ile Özge (Sarı) Öztürk, Bakacakkadı 100'üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesislerinde düzenlenen görkemli düğün töreni dünya evine girdiler.

Görkemli düğüne; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Kaymakamı Gökhan Öztürk, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanları Mithat Çanakcı, Mehmet Çanakcı ve Başkan Yardımcısı Sezai Çanakcı, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, Mal Müdürü Kadir Çelik, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, oda ve dernek temsilcileri ile muhtarların yanı sıra siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Emine-Vedat Öztürk ile Arzu-Nusret Sarı çiftleri, düğüne gelen misafirlerini kapıda karşılayarak, yakından ilgilendiler.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, şahitler huzurunda alkışlarla oğlunun ve gelininin nikahını kıydı. Başkan Öztürk, yaptığı konuşmada, "Çok nikah kıydım, ancak oğlumun ve gelinimin nikahını kıymak da varmış nasipte. Mutluyum, gururluyum. Bu mutlu günümüze gelerek, çiçek göndererek, telefon ile arayarak kutlayan ve telgraf çekenlere çok teşekkür ediyorum. Benim iki evladım vardı, gelinimle beraber üç evladım oldu. Oğlum Hakan ile gelinim Özge'ye ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Düğüne katılamayan; Başbakan Binali Yıldırım, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Saime-Köksal Toptan, Çiğdem Şeyda Karaca, Tes-İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Hasanefendioğlu, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirbaş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Zafer Gençer, gönderdiği telgraflarında genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler.

Hakan ile Özge çiftinin mutluluklarını paylaşan davetliler, hediyelerini vererek, ömür boyu mutluluklar dilediler.

Havai fişek gösterisi ve Remzi Budak Orkestrası öncülüğünde birbirinden güzel dans ve oyun havalarıyla davetliler saatlerce eğlendiler. Düğün, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Pusula Yayın Grubu olarak, genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi