TFF 2'nci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor son 1 aydır satıldı-satılacak söylentileri ile gündemden düşmedi. Son olarak Genel Kaptan Hacı Demir "Zonguldakspor satılmadı, satılmayacak" açıklaması yaptı, Zonguldakspor'a talip olan Süleyman Taşçı ise "Bizim amacımız Zonguldakspor'u Süper Lige çıkarmaktı. Ancak Hacı Demir son noktayı koydu. A planı olmuyorsa B, C, D alternatiflerimiz var" demişti.

SELİM ALAN NET KONUŞTU

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Elmas TV'de Gamze Taşdemir'in sunduğu 'Gündem' programına konuk oldu. Canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Ömer Selim Alan, Zonguldakspor'da yaşanan sıkıntılara da değindi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan , "Zonguldakspor ne yazık ki taşıma suyla dönüyor. Sabit bir geliri yok. Belediye başkanı olarak takımın başarısızlığı beni kahreder. Belediye hariç hiçbir kamu kurumu takıma destek olmadı. Taşıma suyla takım idare edildi. Profesyonel bir takımın stadının böyle olmaması gerekiyor. Yeni stad sözünü almıştık ama pandemi süreci araya girdi." dedi.

"TAKIM GALİP GELDİĞİNDE İNSANLAR MUTLU OLUYOR"

Zonguldakspor'un kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Alan, "Zonguldakspor taraftarıyız ve taraftarımızla zaten sürekli sosyal medyada iletişim halindeyiz. Taraftarımız ne istiyorsa bende onu istiyorum. Bizim ortak paydamız Zonguldakspor. Çünkü Zonguldakspor mağlup olduğu zaman o haftaya insanlar kötü başlıyor fakat galip olduğunda insanlar mutlu oluyor." dedi.

"BİZİM SATILIK TAKIMIMIZ YOK"

Zonguldakspor'un satılma konusuna da değinen Başkan Alan, "Zonguldakspor için bir iki arkadaşla görüşmemiz oldu ama arkadaşlar bize döneceklerini söylediler sonrasında başka görüşmeler olmuş birazcık iletişim koptu ben biraz samimiyetsizlik hissettim bu yüzden. Biz arkadaşlarımıza samimi bir biçimde anlatmıştık ama basına yansıdı, fakat taraftarda hayal kırıklığı oluştu. Bizim Zonguldakspor satılsın diye bir talebimiz yok. Hacı Demir satılmayacağına dair açıklama yaptı. Biz istiyoruz ki herkes takıma destek olsun. Kamu kurumları sponsor olsun. Zonguldakspor konusunda yardımlaşalım. Belediye takım için gerekeni yapıyor ama bu şehirde sadece Zonguldakspor yok herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Bizim satılık takımımız yok! Biz Zonguldakspor daha iyi yerlere gelsin istiyoruz." dedi.