Gökçebey İlçesinin AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu, ilçede düzenlenen 'Gökçebey Gönül Yürüyüş'üne katılan halka tesekkür etti.

Vatandaşların yüksek katılım gösterdiği yürüyüş coşkulu şekilde sona erdi. Başkan adayı Çetinoğlu, projelerini halka anlatarak "Gökçebey'i seviyorsanız oyunuzu bana verin" dedi.

Bazılarının Gökçebey Organize Sanayi için olumsuz ifadeler kullandığını belirten Çetinoğlu "Belediye başkanı olunca orayı yapmazsam benim de Allah belamı versin" dedi.

Çetinoğlu, halka hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Biz gönül işi diyerek bu yola çıktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gökçebey'imiz için el ele gönül gönüle hep beraber çalışacak ve Gökçebey için çok büyük işler başaracağız. Cumhurbaşkanımız tüm projelerimizin arkasında olduğunu söyledi. Bakanlarımız, milletvekillerimiz projelerimizin arkasında. Allah'ın izniyle bütün projelerimizi gerçekleştireceğiz. Yapılmayan yollar seçimden sonra tamamen yapılacak. Sokak hayvanları için Valilik tarafından barınak yapılıyor, hayvanların daha iyi şartlarda bakımı sağlanacak. Millet Bahçesi için TOKİ ile mezbahane arasında kalan alan dolgu alanında tüm hafriyatlar oraya dökülüp, 1 yıl içerisinde dolgusu yapılarak Millet Bahçesi ilçemize kazandırılacak. Bazıları organize sanayiye birilerinin engel olduğunu söylüyormuş. Eğer böyle bişey varsa engel olanın Allah belasını versin. Eğer ben de başkan olduktan sonra yapmazsam benim de Allah belamı versin.Bu kadar açık konuşuyorum. Beni sevemeyebilirsiniz. Partimi sevmeyebilirsiniz. Gökçebey'i seviyorsanız oyunuzu bana verin."

Editör: Pusula Gazetesi