Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Kilimli Belediyespor'da belirsizlik sürüyor. 2019-2020 futbol sezonunda Serkan Bankoğlu ile birlikte Zonguldak Amatör Süper Lig'de 14 maç üst üste kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan Kilimli Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala Corona Virüs salgını nedeniyle TFF kararıyla Bölgesel Amatör Lige çıkmıştı.

Kilimli Belediyespor'u BAL'a çıkartan Kulüp Başkanı Musa Bahadır 2020-2021 futbol sezonu öncesinde ise antrenör olarak Zonguldakspor'a şampiyonluklar yaşayan Mustafa Göktaş ile anlaşmış ve yaklaşık 20 transfer gerçekleştirerek lige iddialı girmeye hazırlanıyordu.

Ancak yaklaşık 2 ay önce Corona Virüs salgını ve liglerin belirsizliği nedeniyle Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Bahadır şok bir kararla istifa ettiğini açıklamıştı.

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR
Kulüp Başkanı Musa Bahadır'ın istifasının ardından yeni sezon öncesinde Kilimli Belediyespor'da belirsizlik devam ediyor. TFF yaklaşık 1 hafta önce ASKF'ler kanalı ile tüm BAL takımlarına lige katılım belgelerini göndermeleri konusunda bildirimlerini yapmıştı. Kilimli Belediyespor'un bundan sonraki süreçte ne yapacağı ise merak konusu.

LİGE KATILIM BELGELERİNİ KİM VERECEK
Başkan Musa Bahadır'ın istifasının ardından yönetimde her hangi bir gelişme olmazken, TFF'nin istediği lige katılım belgelerini kimin nasıl vereceği de merak konusu.

MUSTAFA GÖKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Musa Bahadır'ın istifa etmeden önce anlaşmaya vardığı antrenör Mustafa Göktaş "Musa Bahadır başkanım yeni sezon öncesinde hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda iyi kadro kurarak başarı hedeflediğini benimle paylaştı. Antrenör olarak yeni sezon öncesinde anlaşmaya varmıştık. Kendisine bana olan inancı için teşekkür ediyorum. Ancak süreç içinde yaşanan gelişmeler nedeniyle Musa başkanımız istifa etti. Musa Başkanın istifasının ardından kulüpten her hangi bir yetkili benimle irtibata geçmedi. Mutlaka Yönetim ve Belediye olarak kendilerine göre bir plan ve düşünceleri vardır. Her türlü kararlarına saygı gösteriyorum. Kilimli Belediyespor'a Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diliyorum"