Perşembe Belediyespor eski Kulüp Başkanı Merhum İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen Perşembe Belediyespor futbol turnuvasında çeyrek final maçları geride kaldı. Pazar günü ise yarı final maçları oynanacak.

Turnuvada şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi konumunda olan Camiliköyspor son çeyrek final maçında Çaycuma Elmasspor'u 3-2 yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. Kadrosunda birbirinden yetenekli ve tecrübeli isimleri barındıran Camiliköyspor Pazar günü 16.00'da yarı final maçında Helvacılarspor ile karşılaşacak. Bir diğer yarı final maçı ise 18.00'da Hacıkadıspor ile Karaahmetspor arasında oynanacak.

CAMİLİKÖYSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Kulüp Başkanlığını Fanatik Zonguldakspor taraftarı olan Hayrettin Eğriboyun'un yaptığı Camiliköyspor grup aşamasında Elvanpazarcıkspor'u 3-1, Seka Gider Makinaspor'u 2-0 ve Maharremşahspor'u 11-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Çaycuma Elmasspor'u 3-2 yenen Camiliköyspor'da hedef ilk etapta finale çıkmak.

BİRBİRİDEN YETENEKLİ FUTBOLCULAR VAR

Antrenörlüğünü Muzaffer Kılıç'ın yaptığı Camiliköyspor'u yarı finale taşıyan isimlerden Zonguldakpor'un eski takım kaptanı Hasan Şenol, Şenol Kaynak, Emre Acar, Emre Baykal, Cengiz Tüten, Sertaç, Mesut, Can Kaya, Ali Fuat Sağlam, Kader Boz, Koray Karakütük, Orhan Karakütük, Erhan Ercan, Savaş Akdal, Ercan Akdal, Recep Erkan , Recep Kızıltoprak, Beytullah Kızıltoprak, Remzi Akdal gibi futbolcular kadroda yer alıyor.

HAYRETTİN BAŞKAN KUPAYI İSTİYOR
Sporun içinden gelen, spor dostu Camiliköyspor Kulüp Başkanı Hayrettin Eğriboyun Perşembe Belediyespor eski Kulüp Başkanı Merhum İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen turnuvaya iddialı bir ekip kurduklarını söyledi. Merhum İsmail Hakkı Durdu'nun camiada çok sevilen bir kişi olduğunu belirten Başkan Eğriboyun, "Kadroyu oluştururken, hedefe oynayan, şampiyonluğa ulaşabilecek, kişilikli ve karakterli futbolcuları bir araya getirmeyi planladık. Bunu da başardığımızı oynadığımız her maçın sonunda göstermiş olduk. Şimdi önümüzdeki yarı final maçı var. Tüm futbolseverleri bu maça bekliyoruz. Hedefimiz ilk olarak finale çıkmak. Final maçında da şampiyon olarak kupayı kaldırmak istiyoruz. Muzaffer hocamıza ve futbolcularımıza güveniyorum. Bu mücadeleyi verirken de sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamak gerekiyor. Merhum İsmail Hakkı Durdu başkanımıza layık bir turnuva geçiriyoruz. İnşallah hak eden takım kupayı kazanır, o da biz oluruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi