TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale yüksele çıkan Kırklarelispor'u 1-0 yenerek büyük moral buldu. Haftalardır kazanamayan kırmızı-lacivertli ekip hem taraftarına güzel bir futbol izletti, hem de şeytanın bacağını kırdı.
28 puanla play-off umutlarını tekrar yeşerten kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların moral ve motivasyonu üst düzeye çıktı.
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner alınan galibetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Başkan Caner hafta içinde Zonguldak'a gelerek takıma moral veren eski milli futbolcu Tümer Metin'e galibiyeti armağan etti.
"HER ŞEY MUHTEŞEMDİ"
Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların güzel bir futbol ortaya koyduğunu söyleyerek, ''Lig farklı, Ziraat Türkiye Kupası farklı. Güzel bir futbol ortaya koyduk. Çocuklar ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Galip olarak ayrılmayı bildiler. Onun için teknik heyeti futbolcularımı tebrik ediyorum. Taraftarımızı tebrik ediyorum 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmadılar. Herşey muhteşemdi. Gönül isterdiki yapılan çağrılar cevap bulsun. Tribünler tamamen dolsun. İnşallah bir dahaki maçımızda tribünler tamamen dolar. Bu galibiyeti Tümer Metin'e armağan ediyorum. Buraya kadar geldi çocuklara moral verdi. Onun için galibiyeti Tümer Metin'e armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.