Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Pusula Sahaf Kitapevi tarafından, bu yıl ilki düzenlenen İnat ve Emek Ödülü'ne layık görülen gazeteci İbrahim Tığ ve Şükran Yılmaz'ı tebrik ederek kutladı.

Ankara'da yayıncılık hizmeti veren Pusula Sahaf Kitapevi tarafından, bu yıl ilki düzenlenen 1.İnat ve Emek Ödülü'ne İbrahim Tığ ve Şükran Yılmaz layık görüldü. Ödüller, Pusula Sahaf Kitabevi'nin kuruluşunun birinci yılı etkinlikleri çerçevesinde 21 Aralık Cumartesi günü saat 15.00 -17.00 saatleri arasında Ankara'da yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yaptığı açıklamada, bu değerli ödüle layık görüldüğü için ilçenin değerli kalemlerinden İbrahim Tığ'ın başarısını yürekten kutladığını söyledi. Başkan Bozkurt, şöyle dedi: "İlçemizin gururu İbrahim Tığ'ın uzun yıllar edebiyata verdiği büyük bir emek var. Aynı zamanda Rüştü Onur Kültür ve Sanat Derneği(ROSAK) Başkanı olan İbrahim Tığ, Devrek'li Şair Rüştü Onur'un adını, eserlerini yaşatmak, kültür ve sanatın gelişmesini sağlayan yayınlar çıkarmakta. Rüştü Onur'un kalemine saygı niteliğinde yayınlar çıkararak edebiyat değerimizin her zaman hatırda kalmasını sağlayan ve unutulmasını önleyen çalışmaları bizler için ayrı bir gurur kaynağı oluyor. Gösterdiği emek ve çabanın karşılığı olarak bu ödüle layık görüldüğü için Tığ'ı yürekten kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi