Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal hesabından, CHP Çaycuma İlçe Kadın Kadın Kolları Başkanı Senem Ağzıküçük'ü istifaya davet etti. Kantarcı'nın bu paylaşımı üzerine CHP Çaycuma eski İlçe Başkanı Tuncay Akyol'da, "Osman Yayla ile söz kestiler, Turhan Oral ile nikah kıydılar, Murat Pulat ile düğün yaptılar kendilerini ve Çaycuma'yı cümle aleme rezil ettiler" şeklinde paylaşımda bulundu.

Tuncay Akyol'un o paylaşımı şöyle;

"Bu kongre göstermiştir ki,
Zonguldak CHP inin birleştirici gücü Umut BAŞOĞLU dur. Ömürlük siyasi hayatlarında yan yana gelmemiş kim varsa aynı masa da birbirinin elini dahi sıkmazlar şu an bir araya seni devirmek için gelmişler. Seni tebrik ediyorum.Seni ve ekibini devirmek için Osman Yayla ile söz kestiler Turhan Oral ile nikah kıydılar Murat Pulat ile düğün yaptılar kendilerini ve Çaycuma'yı cümle aleme rezil ettiler. Duyduk ki bugün Hakkı Güneyin listesinde kurultay delegeliğine aday gösterilen Senem Ağzı küçük hanıma nasıl aday olursun diye Belediye Başkanı istifaya çağrısı yapmış. Her kongrede örgütlerin işine karışmıyorum diye yaptığı konuşmaları hatırlamak lazım.
Alıştı tatbiki kongreyle gelen kendi hür ve özgür iradesini ortaya koyan yapıları sabote edip bir takım ayak oyunlarıyla ya görevden aldırmaya yada istifaya zorlamaya.
Yazık çok yazık..."