TFF 2. Lig kırmızı grupta Zonguldakpor 2-2'lik Bandırmaspor maçının ardından Cumartesi günü sahasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Bandırma karşısında futbolcuların müthiş bir geri dönüş yaptığını belirten Başkan Caner özellikle Cumartesi günü de tribünlerin dolmasını istedi.

"BANDIRMA MAÇINDA 1 PUAN DA İYİ"

Başkan Caner "Pendik galibiyetinin ardından takımımız Bandırmaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanmıştı. Ancak ne kadar iyi oynasak da rakip gol atıyor ve 1-0 yenik duruma düşüyorsun. İkinci yarı da daha iyi toparlanma adına hareket ederken yapılan bir top kaybı gol yiyorsun. Sonra da toparlanma adına çok büyük mücadelemiz var. Kaçan gollerimiz var. Galibiyet alabilirdik ama 2-0'dan maçı 2-2 döndürmekte iyi. 1 puan da bizim için önemliydi'' dedi.

"FUTBOLCULAR ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Başkan Caner ''Futbolcuların takım ruhunu sahaya yansıtması çok sevindirici. Çocuklarımız Zonguldak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Herkes elini taşın altına koyacak Zonguldakspor'a destek verecek. Başka Zonguldakspor yok." Dedi.

ŞANLIURFA MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

Süleyman Caner, Bandırma maçının ardından iç sahadaki Şanlıurfaspor maçını Cumartesi günü oynayacaklarını belirterek bu kritik maça tüm taraftarları davet etti. Caner ''Cumartesi Şanlıurfa maçı var. Bu şekilde iyi oynamışken herkesi mazeretsiz sahaya davet ediyorum. Bütün Zonguldak taraftarlarımızı ve ilçelerde ki taraftarlarımızı bekliyorum. Tribünleri doldurabilirsek taraftarımızla birlikte Şanlıurfa'yı yeneriz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi