-ÖZEL İÇERİK-

AK Partili Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, yeniden aday gösterilmeyince Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) aday olmaya hazırlanırken vazgeçti.

Aday gösterilmediğinde yaptığı açıklamaları hatırladığını belirten Özdemir "Ben sözümün arkasındayım. Dava adamıyım. Yeni adayımıza destek vereceğim. Bakacakkadılılar hakkını helal etsin" dedi.

"KESİNLİKLE ADAY OLMAYACAĞIM, OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Özdemir, Pusula ya yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Bakacakkadı vatandaşları aday gösterilmeyince bana baskı yaptılar. Evim geldiler, başkan olacağıma dair 'Söz almayınca gitmeyiz' dediler. Orada BBPli arkadaşlar da oradaymışlar. 'Biz sizi partimizde görmek istiyoruz' dediler. Öyle bir görüşme geçti aramızda. Acelesi yok, önceden de demiştim. Taş yerinde ağırdır. Kesinlikle aday olmayacağım, olmayı düşünmüyorum. Partimde görevime aynı şekilde devam edeceğim. Yeni belediye başkan adayı arkadaşımıza destek vereceğiz. Biz hep dava adamı olduk.

"İLK SÖYLEDİĞİM SÖZÜN ARKASINDAYIM"

Özdemir, "Ak Partililerden tepki aldığınız için mi vazgeçtiniz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi; "Kesinlikle böyle bir tepki göremedim. Eğer tepki görseydim daha farklı olurdu. Dün akşam çok düşündüm ve her zaman sözümün eri oldum. İlk söylediğim sözün arkasındayım. Diğer taraftan sağlık problemlerim de var. Bunların etkisi de var. Bana gösterilen destek ve teveccühlerden dolayı teşekkür ederim. Bakacakkadılı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ben her zaman onlarlayım. Bağımız kopmayacak. Haklarını helal etsinler."

Editör: Pusula Gazetesi