Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Kırmızı-lacivertli ekip son 6 maçta galibiyet yüzü göremezken, son oynadığı Hekimoğlu Trabzon maçında 3-0'lık skorla sezonun en farklı yenilgisini aldı.

Zonguldakspor 8 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi alarak 6 puanla ligin 14'üncü sırasında bulunuyor. Rakip Şanlıurfaspor ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi ile 1 puanla ligin son sırasında bulunuyor. Şanlıurfaspor'un daha önce TFF tarafından 3 puanı silinmişti.

ALINACAK GALİBİYET ÇOK ŞEY İFADE EDECEK
Zonguldakspor açısından Şanlıurfaspor karşısında alınacak galibiyet çok önemli, çok kritik olacak. Sahadan kötü sonuçla ayrılması halinde küme düşme potasına girme ihtimali bulunan Zonguldakspor sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. 3 puandan daha önemlisi ise futbolcuların kaybettikleri özgüveni geri kazanacak olmaları.

MAÇI TARIK GÜLDAL YÖNETECEK

Cumartesi günü 13.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak olan Zonguldakspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında Adana Klasman Hakemi Tarık Güldal düdük çalacak. Güldal'ın yardımcılığını yine Adana Bölgesi'nden Klasman Yardımcı Hakemi Abdülkadir Döner ve Gaziantep Bölgesi'nden Klasman Yardımcı Hakemi Şeyhmus Baysal yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Adana Klasman Hakemi Doğukan Yıldırım görev alacak.