Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Numan Korkmaz'ın yeniden İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Numan Korkmaz, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden istifa ederek AK Parti'den Zonguldak Milletvekili adayı olmuştu.

Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından ise Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü talebi ve Valilik oluru ile yeniden Ereğli İlçe Milli eğitim müdürü olarak göreve atandı.

İLK MESAJI SINAV ÖĞRENCİLERİNE OLDU

Müdür Korkmaz, yeniden atandığı görevinde ilk mesajını ise Liseye Geçiş Sınavına (LGS) giren öğrencilere oldu.

Korkmaz, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü resmi sitesinde yer verdiği mesajında şunları kaydetti:

"02.06.2018 Cumartesi saat 9.30'da yapılacak olan 8. Sınıf öğrencilerinin katılacağı Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile 03.06.2018 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında (İOKBS) tüm öğrencilere başarılar dilerim.

Sınavlara azim ve gayretle hazırlandınız. Elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Şunu unutmayınız ki bu sınavlar sadece birer fırsattır. Bu fırsatların bir şekilde telafisi vardır. Sizlerin bu sınava çok iyi hazırlandığınızı ve gayret gösterdiğinizi biliyoruz. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim."

Numan Korkmaz'ın daha seçimler bitmeden yeniden aynı göreve atanması Milli Eğitim nasıl politik bir kurum olduğunu gözler önüne serdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapacak biri yokmuş gibi Numan Korkmaz'ın yeniden aynı göreve atanması Ereğli'deki öğretmenlere hakaret olarak yorumlandı.

Editör: Pusula Gazetesi