Zonguldak'ın Karedeniz Ereğli İlçesine Bağlı Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesi sınırları içindeki Tas Gölü, doğa tutkunlarının adresi oldu.

Tas Gölü Doğal Yaşam ve Kamp Alanı çoğunluğu ormanlardan ve yürüyüş yollarından oluşan 53 dönüm araziye sahip, şehrin stresinden uzaklaşıp doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin keyifle konaklayacakları, temiz hava ve doğal yiyecekler ile yorgunluklarını atabilecekleri, sessiz ve sakin bir lokasyondur.

Ereğli merkezden 25 km, Zonguldak'tan 35 km ve İstanbul'dan yalnızca 300 km uzaklığında olan kamp alanımız, ziyaretçilerine doğanın içinde farklı bir deneyim sunuyor. Yaklaşık 4 saatte ulaşabileceğiniz bu saklı cennette aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Tas Gölü, 200'den fazla çadır kurmaya elverişli arazisi, hemen arkasında başlayan ormanlık alanı, biraz ileride akan şelale ve gölet ile pek çok farklı hazzı aynı anda yaşamak için uygun bir ortam yaratıyor. Bölgede bulunan trekking rotaları ve dağ bisikleti sürmeye uygun araziler farklı deneyimler yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Özellikle grup kampları, yürüyüş etkinlikleri ve grup piknikleri için uygun olan tesisimizde siz doğaseverlerle buluşmaktan keyif duyarız.

Kamp alanımız 200'den fazla çadır kurmaya elverişli geniş arazisi ile huzurlu ve doğa ile iç içe bir kamp deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçilerimize ev sahipliği yapmaktadır. Kamp alanımız bireysel kampların yanı sıra grup kampları için de elverişlidir. Düzenlemek istediğiniz grup kampları için lütfen bizimle iletişime geçin.

KAMP ALANININ İMKANLARI

Wi-fi: Yok

Telefon: Tesisimizde telefon hattı çekmektedir. İnternet ise belli alanlarda çekmektedir.

Tuvalet & Duş: Tesisimizde temizlikleri devamlı ve eksiksiz olarak bizler tarafından yapılan ücretsiz tuvaletler mevcuttur. Erkekler tuvaletinde duş imkanı vardır.

Elektrik: Misafirlerimiz ortak alanda bulunan elektrik prizlerinden yararlanabilir. Çadırlara elektrik çekilmemektedir.

Buzdolabı: Misafirlerimiz için ortak alanda paylaşımlı kullanılan bir buzdolabı mevcuttur.

Özel alan: Tesisimiz oldukça büyük olduğundan huzurlu ve sessiz bir dinlence isteyenler için uygundur.

Kamp ateşi: Doğal çimlerimizin ve doğanın zarar görmemesi için tesis sınırları içerisinde yerde ateş yakmak yasaktır. Kamp ateşleri, özel olarak hazırladığımız varillerin içerisinde yakılabilir.

Ateş için odun: Kamp alanımızda doğanın korunabilmesi için yaş ve kuru odun kesimi yapılması yasaktır. Ateş yakmak isteyen ziyaretçilerimiz için odun temini tarafımızdan sağlanmaktadır.

Mangal: Tesisimizde doğayı ve bu güzelliği koruyabilmek adına mangal ve semaver yakmak yasaktır. Mangal yakmak ve çay demlemek isteyen misafirlerimiz için kontrollü bir şekilde mangal yakımı ve çay servisi tarafımızdan yapılmaktadır. Kamp yapan ziyaretçilerimiz kendi kamp ocaklarını kullanabilirler.

Otopark: Kamp alanımızın girişinde misafirlerimizin araçlarını park edebilecekleri otopark alanı vardır.

Hamak: Kamp alanımız hamak severlerin hamaklarını kurmaları için uygundur.

Aile ve çocuklar: Kamp alanımız aileler ve çocuklar için uygundur.

Güvenlik: Kamp alanımızda güvenlik amacıyla dört ayaklı dostlarımız devriye halinde dolaşmaktadır.

Evcil hayvan: Tesisimiz diğer dört ayaklı dostlarıyla sorun yaşamayan evcil hayvanlar için uygundur.

%100 Doğal Tas Gölü Kahvaltısı

Sadece doğal köy ürünlerinden hazırlanan zengin ve leziz kahvaltılarımız güne zinde başlamak isteyenleri bekliyor.

Izgara yiyecekler

Profesyonel aşçılarımız tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ve doğal yiyeceklerimizin tadına bakabilirsiniz.

Sıcak & Soğuk Meşrubat Servisi

Restoranımızda sıcak ve soğuk meşrubatlar servis edilmektedir.

Kamp Alanı

Kamp alanımız 200'den fazla çadır kurmaya elverişli geniş arazisi ile huzurlu ve doğa ile iç içe bir kamp deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçilerimize ev sahipliği yapmaktadır. Kamp alanımız bireysel kampların yanı sıra grup kampları için de elverişlidir.

Kalabalık Grup Kamplar

Tesisimizde gerçekleştirilecek kalabalık grup kamplar için yiyecek & içecek servisi ve dilenirse çeşitli atölye ve trekking hizmetleri de sağlanmaktadır.

Piknik

Tesisimiz günübirlik ziyaretçilerimize de hizmet vermektedir. Dileyen ziyaretçilerimiz için piknik masası ve Tas Gölü manzaralı piknik çardaklarında piknik yapma imkanı bulunmaktadır.

Ateş için odun

Kamp alanımızda doğanın korunabilmesi için yaş ve kuru odun kesimi yapılması yasaktır. Ateş yakmak isteyen ziyaretçilerimiz için odun temini tarafımızdan sağlanmaktadır.

GİRİŞ

Tesisimize girişler ücretli değildir.

KAMP ÜCRETLERİ

Gecelik kişi başı konaklama 25 TL
Ateş için odun

PİKNİK

Mangal
Çay
Masa
Çardak

YİYECEK & İÇECEK ÜCRETLERİ

%100 Doğal Tas Gölü kahvaltısı (Serpme kahvaltı) 25 TL
Izgara yiyecekler
Sıcak & soğuk meşrubatlar

Editör: Pusula Gazetesi