Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi iken hakkında ortaya atılan Grup Seks iddiası sonrasında sözleşmesi uzatılmayan Yüksel Tuncer, hakkında açılan 'Taciz ve grup seks iddialarının kanıtlamamasından' dolayı dosyanın kapanması ile birlikte soluğu adliyede aldı.
Geçtiğimiz günlerde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel Tuncer'in, bayan çalışana 2015 yılında toplu seks teklifinde bulunduğu iddiası ile soruşturma açılmıştı. Açılan soruşturma devam ederken Alaplı Devlet Hastanesi'nde görev yapan Diş Hekimi Meltem Çavuşoğlu getirildi.

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'in tayin ettiği müfettiş İlçeye gelerek gerekli araştırma ve soşturmayı yapmış, hazırlanan raporda ise 2015 yılınd aolduğu iddia edilen ve 5 sene sonra ortaya çıkarılan Grup Seks ve taciz iddiasının ispatlanamamasından dolayı soruşturmanın kapatılması üzerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi Yüksel Tuncer soluğu Adliye binasında aldı.

Alınan bilgilere göre ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi Yüksel Tuncer'in Güven K.,Nurdan C. Hasret Ş., Cemile G., Ahmet K. Adem T. ve suça iştirak edenlerle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Yüksek Tuncer'in olayın sonuna kadar gideceği ve kendisine bu durumu yaşatanların Yüce Adalet önünde hesap vereceğini söylediği ifade edildi.