Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz babaannesini kaybetti.

Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ikamet eden babaannesi Ayten Alagöz'ü kaybetti. 83 yaşında vefat eden Ayten Alagöz üç çocuk annesi ve 5 torun sahibiydi.

Bir süredir Karabük'te özel bir hastanede tedavi gören Hacı Ayten Alagöz dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Alagöz için bugün saat 12.00'de Rüştü Onur Sokak'ta bulunan evinin önünde tören yapıldı.

Ayten Alagöz'ün cenazesi Merkez Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Düzenlenen cenaze namazına Alagöz'ün çok sayıda yakını ve seveni katıldı.

Törene, Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, MHP Devrek Belediye Başkan Adayı Ahmet Adkdemir, AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, SP Devrek Belediye Başkan Adayı Mehmet Özmekik, TSO Meclis Başkanı ve İşadamı Necdet Başoğlu, İşadamı Mehmet Çanakçı, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Oğulları; Aydın ve Selçuk Alagöz, dost, yakınları ve sevenleri katıldı.

Alagöz'ün cenazesi evinin önünden alınarak Ulucami'ye getirildi ve burada kılınan öğle namazı sonrasında Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Hacı Ayten Alagöz'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi