Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç'un Ereğli'de yarattığı kriz giderek büyüyor.

Ereğli İlçe Teşkilatında kendisini karşılamayan İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'u sosyal medya hesaplarından çıkartan Saadet Oruç, bir adım daha ileri giderek Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar'ı da sildi.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç, üç milletvekili ile birlikte Ormanlı Beldesi'nde bir programda olduğu için kendisini İlçe Başkanlığı binasında karşılamayan Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'un ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar'a yönelik tepkisini bu kez sosyal medyaya taşıdı.
Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar'ı sosyal medya hesaplarından çıkartan Saadet Oruç'un hareketinin önümüzdeki seçimlere yönelik olduğu iddia edildi.
Zonguldak'tan Milletvekili Adayı olmak isteyen Saadet Oruç'un kendisine engel olarak gördüğü kişilerle hesaplaştığı iddia edildi.
Saadet Oruç, Ak parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şerife Cerrah ve Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Sevgi Acar'ı sosyal medya hesaplarından çıkardı.
Saadet Oruç'un, partide yaşanan krizi haberleştiren Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ'ı da sosyal medya hesaplarından çıkarttığı görüldü.
Saadet Oruç'un Ereğli'de yaşanan krizin ardından Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i ziyaret etmesi "Saadet Oruç, Saffet Bozkurt'u görevlen aldırmak istiyor" yorumlarına neden olmuştu.

saadet-orucun-siyasi-bir-gorevi-ve-sorumlulugu-yok
'Saadet Oruç'un siyasi bir görevi ve sorumluluğu yok'
basdanisman-saadet-oruc-eregli-teskilatini-sildi
Başdanışman Saadet Oruç, Ereğli teşkilatını sildi
basdanisman-saadet-oruc-kafami-koparmakla-tehdit-ettiler
Başdanışman Saadet Oruç: Kafamı koparmakla tehdit ettiler