Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç, kendisini ilçe başkanlığında karşılamayan Ereğli teşkilatına yönelik kızgınlığını sosyal medyaya taşıdı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç, üç milletvekili ile birlikte Kandilli Beldesi'nde bir programda olduğu için kendisini İlçe Başkanlığı binasında karşılamayan Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt'a yönelik tepkisini bu kez sosyal medyaya taşıdı.
Saadet Oruç, Ak parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şerife Cerrah ve Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Sevgi Acar'ı sosyal medya hesaplarından çıkardı.
Saadet Oruç'un, partide yaşanan krizi haberleştiren Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ'ı da sosyal medya hesaplarından çıkarttığı görüldü.
Saadet Oruç'un Ereğli'de yaşanan krizin ardından Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i ziyaret etmesi "Saadet Oruç, Saffet Bozkurt'u görevden aldırmak istiyor" yorumlarına neden olmuştu.

saadet-orucun-siyasi-bir-gorevi-ve-sorumlulugu-yok
'Saadet Oruç'un siyasi bir görevi ve sorumluluğu yok'
basdanisman-saadet-oruc-milletvekillerini-de-sildi
Başdanışman Saadet Oruç, milletvekillerini de sildi
basdanisman-saadet-oruc-kafami-koparmakla-tehdit-ettiler
Başdanışman Saadet Oruç: Kafamı koparmakla tehdit ettiler