Devrek Anadolu Lisesi öğrencileri Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti. Okullararası kros ve dart müsabakalarında başarılı olan sporcuları kutlayan Başkan Bozkurt ayrıca sporculara çeşitli ödüller verdi.

Devrek Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Kros ve Dart müsabakalarında dereceye giren Devrek Anadolu Lisesi öğrenci ve idarecileri Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Okullar arası Kros ve Dart müsabakalarında ilimizi temsilen katılan Devrek Anadolu Lisesi Öğrencileri galibiyetlerini ve sevinçlerini Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt ile paylaştılar.

Başkan Bozkurt" Türkiye çapında önemli dereceler elde eden ve ilimizi gururlandıran değerli gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sporla yetişen nesilleri görmek bizleri onurlandırıyor. Bu değerli nesilleri yetiştiren kıymetli ailelerine ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu gurur hepimizin. Biz spora ilgi duyan gençlerimizin her zaman yanındayız" diyerek tüm öğrencilere tek tek hediyelerini takdim etti.

Dereceye giren öğrenciler ise müsabakaların gerçekleştiği illerden Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt'a hediye getirerek desteklerinden dolayı teşekküllerini sundular