Konya'da 6 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen U-14 Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Sarayspor, ödüllendirildi. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), şampiyonlarda başarı gösteren kulüplere 5 bin TL'lik para ödülü verme kararı aldı. Bu kararın ardından 5 bin TL'lik çek, dün Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hizmet binasında düzenlenen törenle Sarayspor'a teslim edildi. Törene; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdür VekiliHakan Yüksel, Sarayspor Antrenörü Hakan Sağlam ve oyuncular katıldı.

DEMİR'DEN TASKK'A TEŞEKKÜR

Destekleri için Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Kemal Demir, "Öncelikle bu başarıyı gösteren Sarayspor Kulübü'nü, yöneticilerini ve oyuncularını tebrik ediyorum. Bu başarıları destekledikleri için Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YÜKSEL: "BAŞARININ DESTEKLENMESİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ise, desteklerin verilmesinin ümit verici olduğunu ifade ederek, "Altyapıdan önemli çalışmalar yapan kulübümüzün almış oldukları başarının bu şekilde desteklenmesi gerçekten çok güzel. Kulübümüzün almış olduğu başarıyı tebrik ederken, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na da destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin verilmesinin de ümit verici olduğunu düşünüyorum" dedi.

MALKOÇ: "BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM"

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç da, bu başarıların artarak devam etmesini temenni ederek, "2017-2018 sezonunda U-14 Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi başarıyla temsil eden Sarayspor'umuzun teknik heyet ve futbolcularını tebrik ediyorum. Destekleri içinde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na şükranlarımı sunuyorum. Sarayspor'un almış olduğu başarılarla beraber bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

SAĞLAM: "HİÇBİR ZAMAN HEDEFSİZ YOLA ÇIKMADIK, KÜÇÜK DÜŞÜNMEDİK"

Sarayspor'un her zaman hedefinin büyük olduğunu vurgulayan Sarayspor Antrenörü Hakan Sağlam, "Zonguldak Sarayspor Kulübü,TFF'nin puanlamasında 100 puan toplayarak 7 bin 652 takıma arasında ilk 10 kulüp arasında yer almıştır. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu da başarılı olan kulüpleri ödüllendirmiştir. Biz bir Zonguldak takımını yıllar sonra bu listeye dahil etmekten dolayı gururluyuz. Bunun bir tesadüf olmadığı bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla belgeledik. Kulübümüz ve sporcularımız adına başta sponsorumuz Ekşioğlu Beton'a şükranlarımızı sunuyoruz. Hedefi hep yüksek olan bir kulübüz, hiçbir zaman hedefsiz yola çıkmadık, küçük düşünmedik. Çalıştık ve başardık. Zonguldak'ımıza hayırlı olsun. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na da teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi