Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor sezonun ilk maçında İnegölspor deplasmanından puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Zor şartlar altında hazırlıklara başlayan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Mustafa Dalcı camiaya umut veren açıklama yaparak İnegölspor maçını değerlendirdi.

"HEM HAZIRLANDIK, HEM TAKIM KURMAYA ÇALIŞTIK"

Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Ligin başlamasına çok kısa süre kala çalışmalara başlayabildik. 15 gün gibi bir süre içerisinde takım kurmaya çalıştık, takım kurarken de antrenman yapmaya çalıştık. Oyuncuları lige hazırlarken bir diğer yandan da transfer yapmaya çalıştık. Bunların hepsi zor süreç. Hala o sürecin içeresindeyiz. Yeni bir arada oynayan 30 oyuncu var, bunları hem yetiştirip hem de yarıştırmak söz konusu. Zamanımız yok. Bizde bunları yapmaya çalıştık. Bu süreci olumlu aşacağız" dedi.

"DEPLASMANDA PUAN PUANDIR"

Teknik Patron Mustafa Dalcı alınan puanın çok önemli olduğunu vurgulayarak "İlk hafta İnegölspor gibi zorlu bir deplasmana gittik. Oyuncularım düşündüğümden de daha farklı mücadele örneği gösterdi. Bu bizim için yeterli mi değil. Ancak Deplasmanda puan puandır. Bu anlamda oyuncularımın vermiş olduğu mücadeleden memnunum. Biraz zamana ihtiyacımız var mı kesinlikle var. 3-4 hafta sonra oyun anlayışımız ya da organizasyonlarımızı daha doğru yapacağımızı düşünüyoruz. Bu da süreç gerektiriyor. Umarım 3-4 hafta sonra daha farklı takım seyrettireceğimizi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

"BAŞARI GETİRECEK KARAKTERE SAHİBİZ"

Dalcı, "İşimiz zor. Gerek ekonomik olsun gerek kalacağımız yer ve tesisler nerden baksan tutarsız. Biz oyuncularımızla birlikte Zonguldak'ı mutlu edebilecek, başarı getirecek karaktere sahibiz. Zonguldak ayakta durmalı. Zonguldakspor büyük kulüp. Şartlar ne olursa olsun Zonguldak'ın formasını giyen oyuncu da bunun bilincinde. Bunu da ilk maç olan İnegölspor maçında gösterdiler. Her hafta gelişerek daha iyi olacağımıza inanıyorum. Camia bize güvensin, desteklesin'' dedi.