TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren Zonguldakspor'da hayal kırıklığı devam ediyor. Ligde son 7 maçta 1 galibiyet alabilen kırmızı-lacivertli ekip Cahit Terzi yönetiminde son olarak Pazar günü saha ve seyircisi önünde 3 haftadır puan yüzü göremeyen Tarsus İdmanyurdu'na 2-0 mağlup olarak bir şok daha yaşattı.

TERZİ "SON 15 YILIN EN İYİ KADROSUNA SAHİBİZ" DEMİŞTİ

Sezon öncesinde yönetime iskelet kadronun korunması şartı koyan Terzi aynı zamanda Okan Eken ve Turan Yılmaz'ın da geri alınmasını istemişti. Eski öğrencisi olan Emre Kara gibi kaliteli ismin yanı sıra istediği transferleri de yaptıran Cahit Terzi sezon öncesinde "Bu kadro son 15 yılın en iyi kadrosu. Şampiyonluk hedefliyoruz" demişti.

HEDEFTEN UZAKLAŞTIK, YENİ HEDEF KÜMEDE KALMAK
Grupta 14 hafta geride kaldı. 16 puanla 12'nci sırada olan Zonguldakspor'un lider Tuzlaspor ile arasında 15 puan fark var. Küme düşme potası ile Zonguldakspor arasında ise yalnızca 5 puan fark var. Şampiyonluk iddiasını kaybeden Kırmızı-lacivertli temsilcimizin yeni hedefi kümede kalmak gibi görünüyor.

MEDYANIN HABER GİRİŞLERİNİ DE TERZİ DEĞİŞTİRDİ

2 hafta önce futbolcuların ve medyanın özgürlüğünü kısıtlayarak konuşma yasağı getiren Cahit Terzi'ye yasak da ilaç olmadı. Yasak getirilen Medya mensupları sezon öncesinde Terzi'nin "Şampiyon olacağız" açıklamalarına paralel "Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Zonguldakspor ....... " şeklinde haber girişi yaparken, alınan kötü sonuçların ardından "Kümede kalma mücadelesi veren Zonguldakspor ...... " şeklinde giriş yapmak zorunda kalıyor. Çünkü Zonguldaspor şampiyonluktan uzaklaştı, küme düşme potasına doğru ilerliyor.

FUTBOLCULARIN TERZİ'YE GÜVENİ VE İNANCI KALMADI

2.lig için yeterli antrenörlük diploması olmayan Cahit Terzi, Necati Erkmen'in kiralık diploması ile kulübede durabiliyor. Ancak cezası nedeniyle maçları da tribünden izlemek zorunda kalıyor. Aynı Cahit Terzi sezon başından bugüne futbolcular arasında yaptığı ayrımcılık, yanlış teknik taktik, forma adaletsizliği, ödeme dengesizliği nedeniyle futbolcular arasında ikilik yarattı. Bu yaşananların ardından da takımda yardımlaşma, birlik beraberlik ve takım ruhu kalmadı. Futbolcuların Cahit Terzi'ye karşı güveni ve inancı kalmadı.

MERDİVEDEN İNEN TERZİ SANDINIZ, İNAN ZONGULDAKSPOR!

Son 7 lig maçı ve Ziraat Türkiye kupası olmak üzere son 8 resmi maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Zonguldakspor'da taraftarlar şu esprileri yapmaya başladı "Basamakları inen Terzi sandınız, inen Zonguldakspor" bu söylem ise Zonguldakspor'un her geçen hafta basamak basamak Terzi ile küme düşme potasına doğru ilerlediğini gösteriyor. Zonguldakspor'un kaderi de Zonguldak'a benziyor. İnşallah bir gün "Yanan bizdik, siz kömür sandınız" demez bu camia...

Editör: Pusula Gazetesi