Komsu il takımı Bartınspor yönetimi Bartın Millitvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'u mecliste ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bartınspor'un Kulüp başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ziyaretinde Yılmaz Tunç'tan Bartınspor için destek istedi. Tunç ise Bartınspor'a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin süreceğini söyledi.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Bartınspor başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve basın sözcü Bartın milletvekili adalet komisyonu başkanı Av. Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Bartınspor'a desteklerinin artarak devam edeceğini, Bartınspor'umuzun bir an önce profesyonel lige çıkması için ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirterek yeni başlayan sezon öncesinde Bartınspor'a başarılar diledi"

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİ DE ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNİ MECLİS'TE ZİYARET ETSİN

Zonguldakspor'un da maddi manevi desteği ihtiyacı var. Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk de son aylarda özellikle Şehit Madenci Forma projesi ile kulübe gelir temin etmek için çaba gösteriyor. Hürfikir'in ve Öztürk'ün de Ankara'ya giderek Meclis'te Zonguldaklı 5 milletvekilini ziyaret ederek hem forma konusunda hem de kulübün sabit gelir konusunda destek istemeleri bekleniyor.