Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Sorumlu Barış Şeref Şanlıurfa yenilgisini değerlendirerek sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını ifade etti. Önümüzdeki hafta içinde oynanacak Uşakspor ve 28 Mart tarihinde oynanacak erteleme maçı Sancaktepe maçından iyi sonuç alacaklarını belirten Barış Şeref bu maçlar için söz verdi.

"ŞANLIURFA MAÇINDA EN KÖTÜ FUTBOLUMUZU OYNADIK"

Barış Şeref, ''Takımla beraber çalıştığımdan beri antrenman dahil olmak üzere gösterdiğimiz en kötü performanstı. Takım olarak takımın yüzde 70'i kötü oynadı. Buraya bireysel hatalar eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. İnşallah bu ilk ve son olur. Biz tekrardan arkadaşlarla durum değerlendirmesi yapacağız'' dedi.

2 MAÇ İÇİN SÖZ VERDİ

Çarşamba günü Uşakspor maçı ve 28 Mart Pazar günü oynanacak erteleme maçı Şancaktepe maçı için konuşan Barış Şeref, ''Büyük konuşmak istemiyoruz ama kendimizden çok eminiz. Uşakspor ve Sancaktepe maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bu iki maçı kazanmak içinde kendi adıma ve futbolcu arkadaşlarımız adına söz veriyorum' 'dedi.

3 MAÇLIK CEZASI SONA ERDİ

3 maçlık cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkamayan Barış Şeref, "Kahramanmaraş maçında aldığım 3 maç ceza bitti. Ancak kenarda olmadığımı oynanan maçlarda net olarak görüldü. Maç içerisinde bazı oyuncularımızı hatalar nedeniyle ikaz etmemiz gerekiyor. Bu 3 maçta beni de çok etkiledi, oyuncuları da etkiledi. Şimdi Uşak maçında saha kenarında olacağız' 'dedi.

"LİDER BİZİZ''

Şeref, ''Grupta alttaki takımların lideri biz. O liderliği de bırakmamamız lazım. Biz iyi futbol oynadığımız sürece hiçbir sıkıntı yok. Alttaki takımlar çarpışıyor, her anlamda çarpışıyor. Özellikle hakem, siyaset, politika ve her anlamda çarpışıyorlar. Bizde mücadelemizle ve yüreğimizle çarpışmak zorundayız. Biz tüm maçlarımıza tek tek bakıyoruz. Allah'ın izniyle de bunların üstesinden geliriz. Bundan kimsenin endişesi olması" dedi.