MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı Pazartesi akşamı Elmas Televizyonu'nda canlı olarak yayınlanan ve Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumcu olarak konuk olduğu Spor Kritik programına telefonla bağlandı. Zonguldakspor'a ara transfer döneminde Ankaragücü'nden 4-5 futbolcu vermeyi planladığını belirten Dalcı ayrıca kendisinden sonra Zonguldakspor'un başına gelen Teknik Sorumlu Barış Şeref'e de övgüler yağdırdı. Dalcı, "Barış hoca benden daha iyi gidiyor" diyerek ne denli kendisi ile barışık bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi.

DALCI 10 MAÇTA 9 PUAN, ŞEREF 7 MAÇTA 8 PUAN ALDI

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı Zonguldakspor'da görev yaptığı 10 maçta 9 puan alırken, yerine gelen Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref ise 7 maçta 8 puan aldı.

MUSTAFA DALCI SÜPER LİGE DAMGA VURDU

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ise takımı ile birlikte çıktığı son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile Süper Ligde damga vurdu, ulusal spor programlarında adından gururla söz ettiriyor.

"BARIŞ HOCA BENDEN DAHA İYİ GİDİYOR"

Mustafa Dalcı Zonguldakspor'u çok yakından takip ettiğini belirterek şunları söyledi: "Benden sonra görevi devralan Barış hocayı yürekten tebrik ediyorum. Çok iyi gidiyor. Hatta diyebilirim ki benden daha iyi gidiyor. Bu konuda çok mutlu oldum. Her hafta Zonguldakspor'un maçlarını sürekli Misli.com'dan izliyorum, takip ediyorum. O an için antrenmanda olsam dahi yardımcı antrenörlerime maç skorunu soruyorum. Zonguldakspor puan aldığında yada galip geldiğinde gerçekten çok mutlu oluyorum"