Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla lider Alaplı Belediyespor'un 4 puan gerisinde kalarak 5'nci sıraya gerileyen Kilimli Belediyespor'da yönetim teknik heyette kan değişikliğine gitti.

Zonguldak'ın başarılı antrenörlerinden Serkan Bankoğlu ile hafta başında anlaşmaya varan Kilimli Belediyespor şampiyonluk yolunda ileriki haftalara umutlu bakıyor.

BANKOĞLU TAKIMLA ÇABUK UYUM SAĞLADI
Kilimli Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu hafta başından itibaren takımla birlikte idmanlara çıkıyor. Futbolcularla sık sık yaptığı toplantılarda iyi bir takım olduklarını ifade eden Bankoğlu, şampiyonluk yolunda bundan sonraki haftalarda puan kaybına tahammülü olmadığını futbolcularına anlatarak motive ediyor.

"ALAPLI EVİNE PUANSIZ GİDECEK"

Kilimli Belediyespor'un çiçeği burnunda antrenörü Serkan Banloğu Cumartesi günü 14.45'te Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynayacakları lider Alaplı Belediyespor maçı öncesinde umutlu mesajlar verdi. Bankoğlu "Biz iyi bir ekibiz. Yetenekli futbolculardan kurulu. Daha önceki teknik heyet ve yönetimimiz iyi bir takım kurmuş. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ligde işimiz zor. Ama zoru kolaya çevirecek olan yine futbolcularımız. Futbolcularıma güveniyorum. Çok iyi bir hava yakaladık. İdmanlarda futbolcuların hırsı gözlerine yansıyor. Alaplı Belediyespor'a saygı duyuyoruz. Onlar da iyi bir ekip. Ancak biz taraftarımızın da desteği ile coşkulu futbolcumuzu sahaya yansıtarak sahadan galip ayrılıp, yeni bir galibiyet serisi başlatacağız. Yönetimimiz ve taraftarımız arkamızda, bizi destekliyor, bize güveniyor. Biz de onların istediği galibiyetleri hediye edip hedefimize adım adım ilerleyeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi