Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta yaptığı turistik gezi sonrası Gökgöl Mağarası hakkında övgü dolu paylaşımlar yaptı.

Pervin Ersoy sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bu arada bu satırları yazmak zorundayım çünkü hayranlığımı yazıyla ifade etmem şart ..Bugüne kadar Rotahane ile 30'a yakın kendim de bu şehirlerden farklı en az 20 şehir daha gezdim Ama inanın Gökgöl Mağarası'na her açıdan hayran kaldım.nİleride yine Rotahane Türkiye Top 20 yaparsak Gökgöl Mağarası beni büyüleyen atmosferiyle kesinlikle bu 20' nin içinde olacaktır. Kesinlikle tavsiye ediyorum lütfen Zonguldak'a rotanızı çevirin ve Gökgöl Mağarası'nı gezin inanın pişman olmayacaksınız" dedi.

Bakan eşi Ersoy, Gökgöl Mağarası'nı Türkiye haritası üzerinde en beğendiği yerler arasında işaretledi.
Zonguldak Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi,;Zonguldak Turizm Platformu Üyesi, Zonguldak Kömür Jeoparkı Medya Sorumlusu Ahmet Öktem Arıç, kültür bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşi Pervin Ersoy'u ziyaret ettiğini belirterek "Bugün, Kültür ve Turzim Bakanımız Sayın Ersoy'un eşi Sayın Pervin Ersoy hanımefendinin misafiriydim. Zonguldak'ta yapmış olduğumuz Gökgöl Mağarası Teşhir Tanzim projesindeki Türkiye Haritasını beğenileri üzerine imalatını yapıp ofisine montajını tamamladık. Övgüleri ve beğenileriyle bizi gururlandıran Pervin Hanım'a yapmış olduğumuz çalışmanın şans getirmesini diliyorum" dedi.