24 haziran genel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na getirdiği eski Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu hakkında Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner övgü dolu sözler sarf etti.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanı olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Caner geçtiğimiz yıl kendisini makamında ziyaret etmiş ve Zonguldakpor ile Spor Toto arasında forma reklamı sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

"SPOR BAKANIMIZ ZONGULDAKSPOR'U ÇOK SEVİYOR"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanlığına getirilmesini değerlendirdi. Caner "Sayın Bakanımızla çok iyi ilişkilerimiz var. Kendisi 10 numara adam. Zonguldakspor'u ve Zonguldak'ı çok seviyor. Bugüne kadar ne talebimiz olmuşsa bizlere yardımcı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı olması çok yerinde bir karar. Kendisini ziyaretimizde kulüpleri sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kulübümüzün durumunu anlattı. Kulüplerin tüm sorunlarını çok yakından biliyor ve hakim. İnşallah Zonguldakspor dahil tüm kulüplere faydalı olacaktır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi