Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, çeşitli ziyaret bulunmak üzere Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine geldi. Hamza Yerlikaya'yı AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Karayilmaz, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve çok sayıda partili karşıladı. Tekvando Milli sporcusu Çaycumalı öğrenci Livanur Tiryakioğlu Yerlikaya'ya çiçek verdi. Parti tarafından Yerlikaya'ya manda yoğurdu hediye edildi. İlk olarak çarşı esnafını ziyaret eden Yerlikaya esnafla sohbet etti girdiği bir kahvede çay içti.

Vatandaşlara 'AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayından memnun musunuz? diye soran Hamza Yerlikaya; "Şu zillet ittifakından kurtulun. Ahmet Karayılmaz'a oy verin"dedi.

Merkez Yeni Camiide cuma namazı kıldıktan sonra esnaf ziyaretine devam eden Yerlikaya ilçe spor müdürlüğünde yapımı devam eden kapalı spor salonu inşaatını inceledi. Gençlik Merkezinde zeka oyunları oynayan öğrencilerle bir araya gelen Yerkilaya ve partililer, merkez çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi