Zonguldakspor dış transferde önceki gün prensip anlaşmasına vardığı Aydınspor'un golcü futbolcusu 26 yaşındaki Nezir Özer, yan çizdi. Transfer görüşmeleri öncesinde Niğde Belediyespor ile anlaşıp peşinat aldığı iddia edtilen Nezir'in daha sonra Pazarspor'a gittiği, Pazarspor'dan aldığı parayı Niğde Belediyespor'a geri verdiği, ardından Pazarspor ile anlaştıktan sonra Tokatspor'a giden Nezir, buradan aldığı peşinatı da Pazarspor'a geri dönderdiği iddia edildi. Tokatspor ile anlaştıktan sonra Zonguldaspor ile de prensip anlaşmasına varan Nezir Özer dün Tokatspor ile idmanlara başlayınca Zonguldakspor defteri de kapanmış oldu. Nezir'in bugün Zonguldakspor'un Abant kampına katılması bekleniyordu.

ZONGULDAKSPOR UCUZ KURTULDU
Transfer döneminde 10 gün içinde bu kadar kulüp gezip, bu kulüplerden aldığı peşinatları ondan alıp ona veren futbolcunun Zonguldakspor'a transferinin gerçekleşmesi halinde hangi takıma gideceği ise merak konusu olacaktı.

VEFAT EDEN ABİSİ ŞEHMUZ ÖZER KADAR SÖZÜNÜN ERİ DEĞİLMİŞ

Geçtiğimiz yıl trafik kazasında yaşamını kaybeden Amed Sportif'in golcü futbolcusu Şehmuz Özer'in de kardeşi olan Nezir Özer'in bu tutumu ise kulüpler arasında büyük tepki topladı. Oysa abisi merhum Şehmuz Özer taraflı tarafsız Türk futbolunda çok sevilen bir futbolcu profili çizmiş, hiçbir kulübe verdiği sözden de dönmemişti.

NEZİR ÖZER'İN KARİYERİ

Nezir Özer, Erganispor'da başlarken sırasıyla Amed Sportif, Pazarspor, Mersin İdmanyurdu, Tokatspor, Altay, Kayseri Erciyes ve son olarak Aydınspor 1923 formaları giydi.

Nezir kariyerinde 222 profesyonel maçta 45 gol atarkten, 56 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923 formasıyla 24 lig maçına çıkan Nezir 3 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupasında ise 6 maçta 2 gol kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi