Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Zonguldak Teşkilatı Merkez Bahçelievler Mahallesi Buldanlı Sokak'ta miting düzenledi.

Mitinge; Milletvekili Adayları Polat Türkmen, Züleyha Yazıcı Arıman, Burhan Onuk, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer katıldı. Buldanlı Sokak sakinleri Ak Parti heyetini komfetiler ve davul zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşıladılar.

ÇAĞLAYAN: "TERAKKİ MAHALLESİ VE BAHÇELİEVLER MAHALLESİ'NE KOCAMAN MAŞALLAH"

Açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı İstiklal Marşı'nın bir kıtasını okuyarak şunları söyledi; "Haktan hakikatten yana olduğumuz sürece güzel günler bizi beklemekte çok yakın. Terakki Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi'ne kocaman maşallah diyoruz. Hepinizin yüreğine gönlüne sağlık. Biz bugün buraya yola devam demeye geldik. Sizlerin gücünü kuvvetini arkamıza almaya geldik. Güçlü bir şekilde yola devam etmeye geldik. Peki kim devam diyor? 'Milli ve yerli aracı üreteceğiz' diyen lider devam diyor."

İL BAŞKANI TOSUN VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BAHÇELİEVLER'DEN DESTEK İSTEDİ

Milletvekili Adayı Züleyha Yazıcı Arıman ve Burhan Onuk birer konuşma yaparak kadınlardan ve gençlerden oy istediler. Kadın Kolları MKYK Üyesi Sevda Tığ da bir konuşma yaparak Bahçelievler Mahallesi sakini olduğunu belirtti ve destek istedi. İl Başkanı Zeki Tosun ise "Terakki'de ve Bahçelievler'de sandıkları patlatacağız" dedi.

TÜRKMEN: "BÜTÜN SEÇİMLER ÖNEMLİDİR AMA BU SEÇİM DAHA ÖNEMLİ"

Mitingde konuşan Polat Türkmen, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Bütün seçimler çok önemlidir ama bu seçim daha önemli. 49 milletvekili hizmet etmek için başvuru yaptı. Onlardan 5 kişi seçildi. Ben 2 dönem milletvekilliği yaptım. Biz size ve Zonguldak'a sevdalıyız. Bütün Zonguldak'a 5 Milletvekili olarak hizmet edeceğiz. Bütün aday arkadaşımız her yerde mitingler yapıyor. Hepsinin size selamı var."

CHP'LİLERE BELEDİYE HİZMETİ ELEŞTİRİSİ

AK Parti Teşkilatı'nın Bahçelievler'de düzenlediği mitingde konuşan Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Cumhuriyet Halk Partili Zonguldak Belediyesi'ni eleştirerek belediyeyi kendilerinin alması gerektiğini vurguladı. Zonguldak Belediyesi'nin hizmet edemediğini belirterek CHP'lilere seslenen Türkmen "Zonguldak Belediyesini alacağız. Artık yeter. Sevgili CHP'li kardeşlerim siz bu Zonguldak'ın halinden memnun musunuz?" diye sordu.

Editör: Pusula Gazetesi