Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl başkanı Hamdi Ayan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Genel Merkez'de gerçekleştirilen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, "Ereğli teşkilat binamızın onarım çalışmaları tamamlandı. Biz de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'den icazet alarak teşkilat başkanımızın binamızın açılışına katılması için davetiye verdik. Kendisiyle Zonguldak hakkında sohbet ettik" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Zonguldak'ın sorunlarını yakından bildiğini belirten Ayan, "Sayın Genel Başkanımız görüşmemizde Zonguldak'ı sordu. Devlet Bahçeli, 'Zonguldak nasıl, yollar bitti mi?, Tüneller bitti mi? istihdam konusunda bir gelişme var mı?" diye sordu. Ben de kendisine Yolların tamamlanmadığını, tünellerin tamamlanmadığını ve Zonguldak halkının en büyük sorununun istihdam olarak devam ettiğini ifade ettim" dedi.

Devlet Bahçeli'nin "Zonguldak'a 'Devlet' eli değmesi gerekiyor" dediğini belirten Ayan, "Sayın Genel Başkanımız, 'Zonguldak'ı yakından takip ediyorum. Zonguldak'a devlet eli değmesi lazım. MHP iktidarında Zonguldak'ın bütün sorunları çözülmüş olacak. Zonguldak, baştan sona yapılacak olan bir devlet projesiyle kalkındırılmalı ve sorunları çözülmelidir' dedi" açıklamasında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi