Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı köyünde Karantina sürecinin tamamlandığı öğrenildi. Diğer yandan Çayırlı köyünün karantina altına alınmasına neden olan T.A. ile oğlu ve gelininin de taburcu olduğu ifade edildi.
Çayırlı köyünde yaşayan T.A. nın yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından oğlu B.A. ve gelini S.A. nın da testleri pozitif çıkmış, oğlu B.A. Ereğli Devlet hastanesinde gelini S.A. ise evde karantinaya alınmıştı.
T.A. nın testlerinin pozitif çıkmasının ardından 21 hane ve bu hanelerde yaşayan 88 kişi karantina altına alınmıştı. Karantina süresinin ise sorunsuz şekilde tamamlandığı öğrenildi.
BABA, OĞLU VE GELİNİ TABURCU EDİLDİ
Gelişen olaylardan sonra Ereğli hastanesinde tedavi altına alınan T.A. oğlu B.A. ve gelini S.A. da tedavilerinin ardından iyileşerek taburcu edildi. Süreçte 9 aylık hamile olan S.A. Ereğli Devlet hastanesinde başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonla doğumunu gerçekleştirmiş, dünyaya gelen çocuğu ise gerekli tedavilerinin ve testlerinin ardından annesinden önce taburcu edilmişti. SiA. Taburcu edilmesinin ardından çocuğuna kavuştu.