BARTIN'da içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil sel kapanına devrildi. Kazada bir kişi kendi imkanları ile dışarı çıkmayı başarırken, 4 kişi ise otomobille birlikte suya gömüldü. Kazada ölen baba iki oğlu ve damadı gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düğünden dönenlerin içerisinde bulunduğu İlyas Özgüç (35) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kışla Barajı'a devrildi.

Otomobilde bulunan Arif Üstünbaş (46) son anda araçtan atlayıp, yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı. Otomobilde bulunan Hüseyin Özgüç (65) ve oğulları İlyas Özgüç (33) ile İsmail Özgüç (35) ve damadı Muhammet Karakaş (45) ise araçla birlikte sulara gömüldü.

Arama faaliyetlerini yürüten dalgıçlar, aracın arka koltuğunda baba Hüseyin Özgüç'ün cansız bedenine ulaştı. Barajın dibinde çalışmalarını sürdüren dalgıç ekibi, İsmail ve İlyas Özgüç ile Muhammed Karakaş'ın cansız bedenlerini de buldu.

Cenazeleri köye getirildi

Dün gece barajdan çıkartılan Baba Hüseyin Özgüç (65) ve oğulları İlyas Özgüç (33) ile İsmail Özgüç (35) ve damadı Muhammet Karakaş (45) öğle saatlerinde Bartın Devlet Hastanesi morgundan cenaze arabalarıyla alınarak, Barkaçboz köyüne getirildi. Buradaki evin önünde kur'an-ı kerimin okundu. Öte yandan kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Arif Üstünbaş taburcu olduktan sonra cenaze namazına katıldı. 4 tabut yan yana evin önüne getirilerek, ailelerin feryatları yürekleri dağladı.

İkindi namazının ardından köy meydanında kılınan cenaze namazına Bartın Vali Vekili Gökhan Gürbüzerol, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Jandarma Komutanı Alb. Yavuz Selim Kapancı ve köylüler katıldı.

Cenaze namazının ardından baba iki oğlu ve damadı köy mezarlığına defnedildi.

Editör: Pusula Gazetesi