AK Parti eski Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Aziz Aydoğdu, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na aday olacağını söyledi.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın aday olmayacağım açıklamasını ardından Merkez İlçe Başkanlığı için Ömer Erbay'ın ardından Aziz Aydoğdu'da aday olmak istediğini açıkladı.
Aziz Aydoğdu yaptığı açıklamada "Mustafa Çağlayan kardeşimin aday olmayacağım açıklamasını ardından bayrağın yere düşmemesi adına bende böyle Bir Sevda oluştu" diyerek göreve talip olduğunu ifade etti.
Tamamen kendi enerjisi ve siyasi tecrübesiyle aday olmak istediğini belirten Aziz Aydoğdu şunları söyledi:

TABANIN SESİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

"Mustafa Çağlayan kardeşimin aday olmayacağım açıklamasını ardından bayrağın yere düşmemesi adına bende böyle bir sevda oluştu. Bu sevdama ulaşmak için şimdi Genel merkeze adaylığımı açıklamadan önce altyapı çalışmaları yapmaktayım, mahalle başkanlarımla, eski yönetim kurulu üyeleri ile vekillerinin milletvekillerinde beraber konuyu da paylaştım. teşkilatının tabanının sesi benim için önemli. Onların önerileri doğrultusunda çalışmalarıma devam ediyorum.
Sadece AK Parti'nin üyesiyim arkamda hiçbir gücün olmadığı kanaatindeyim. Tamamen kendi enerjim Ben siyasi tecrübelerimle aday olmak istiyorum.
Merkezde 19 Mahallesi'nde kullanıp şu anda elde ettiğimiz belediye başkanlığını 2023'te kaybetmemek adına böyle bir plan ve program içerisinde bir gücü kendimde buldum bu gücü Merkez İlçe Başkanlığı'nda kullanmak istiyorum. Partimin yetkili organları milletvekillerimiz ve genel merkezimiz uygun görürlerse hayırlısıyla bu göreve talibim. Hayırlısı ise nasip olsun diyorum hayırsız hiçbir görevi zaten bugüne kadar talep etmedim Rabbim de nasip etmesin de.
Şu anda sevgili Mustafa başkanımızın bir istifası söz konusu değil. Genel merkezin bir kongre takvimi var. Bu takvime göre hareket edeceğim. Koordinatör milletvekilimizin, milletvekillerimizin ve il başkanım ile yapacağım görüşmeden sonra basına bir açıklama ile aday olduğumu tabii ki sizlerle beraber paylaşacağız. Alınacak karanı hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.