Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Muslu Belediyespor'dan istifa geldi. Antrenör Kerem Şenel ve Genel Kaptan Kaan Tan yönetiminde Ligi 33 puanla 5'inci sırada bitiren Muslu Belediyespor'da Genel Kaptan Kaan Tan istifa ettiğini açıkladı.

Tan, Muslu Belediyespor yönetimi ile görüşerek takımdan ayrıldığı bildirdi. Muslu Belediyespor yönetimi ise Tan'ın takıma vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek istifasını onayladı.

TAN: "DESTEĞİM SÜRECEK"

Kaan Tan, ''Futbola başladığım yerde bitirmek ve sonrasında genel kaptan olarak görev almak bana inanan maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Kulüp Başkanı Arif Adıyaman, yönetici büyüklerim Osman Tan, Şerafettin Sarı'ya teşekkür ederim. Ayrıca futbolcu kardeşlerim ve hoca Kerem Şenel, Muslu Belediyespor camiasına 16 sene sonra yaşattıkları başarı içinde teşekkür ediyorum. Futbolda birleşmeler ne kadar güzelse ayrılıklarda o kadar değerlidir benim için. Muslu Belediyespor'un yeri her zaman kalbimin en özel yerindedir. İstemeden de olsa kırdığımız insanlar varsa herkese hakkım helal olsun. 2 senedir beni destekleyen Muslu Belediyespor taraftarların yeri bende her zaman ayrıdır. Onlara saygılarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte takımlarına her zamankinden fazla desteği versinler. Çünkü Muslu Belediyespor camiası bu desteği fazlasıyla hak ediyor. Futbolun içinden kopma şansımız yok. Bundan sonraki süreçte zaman ne gösterir bilemiyorum. Belki hoca olarak ya da yönetimsel olarak olurum" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi