Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Çoşgun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynur Abla Yöresel Ürünler ile Çaycuma Manda Yoğurdu üreticisi Aynur Çakar ile Zonguldak Bartın Karabük illeri Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Zonguldak İli Manda Birliği Kurucu başkanı Şenol Çakar'da Kaymakam Coşgun'a hayırlı olsun diyerek görevlerinde başarılar dilediler.
Ziyarette, Vali Mustafa Tutulmaz'a Yöresel Ürünleri, Manda Yoğurdu, Tarım Hayvancılık ve diğer konularda yaptıkları çalışmalar aktarıldı. Vali Tutulmaz'da Çakar çiftine yapacakları çalışmalar için her zaman yardıma hazır olduklarını ve yazılı olarak başvurduklarında gereken desteğin verileceğini ifade etti.
Diğer yandan, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Çoşgun'u makamında ziyaret eden Aynur Abla İle Şenol Çakar görevinde başarılar dilediler. Mandacılıkla ilgili çalışmalarını aktardılar. Kaymakam Çoşgun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalara her zaman destek olunacağını belirtti. Öte yandan ziyaretlerinin son durağı olan, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz'a ziyarette bulunan Aynur Abla ile Şenol Çakar, Çaycuma Manda yoğurdundaki yok olma tehlikesinden şu anki seviyelere gelmesindeki süreci paylaştılar. Karayılmaz'da Yöresel Ürünlerle ilgili her zaman çalışmaların olduğu gibi yeni çalışmalarının da devam edeceğini ve kendisinin de bununla ilgili özel düşüncelerinin olduğunu ifade ederek ziyaretten ötürü çifte teşekkür etti.